Book Insider

Book Insider

A BlueCyg. Publishing hagyományos könyvkiadó, maga dönti el, hogy a figyelmébe ajánlott témák, netán kész kéziratok közül melyekkel foglalkozik, melyeket szándékozik kiadni. Ugyanakkor tisztában van vele, hogy milyen nehéz egy tehetséges szerzőnek megmutatnia magát ahhoz, hogy egy kiadó felfigyeljen rá, s vállalkozzon az írói pályájának az egyengetésére. Nagyon ritkán fordul elő, hogy kész író mutatkozik be első könyvében. A tehetség ugyanis önmagában kevés. A könyvírásnak is vannak olyan szakmai fogásai, amelyek tanulhatók, gyakorlással egyre magasabb szintre fejleszthetők. Azoknak a tehetséges, jó íráskészséggel bíró szerzőknek, illetve jövendő szerzőknek, akik valóban szeretnének idővel íróvá válni, esetleg az írást majdani élethivatásuknak tekintik, a BlueCyg. Publishing szeretne műhelyt teremteni a szükséges készségek elsajátítása és begyakorlása érdekében. 

A Book Insider olyan kis közösség, amelyben a tagok támogatják egymást a kreatív írás elsajátításában, ha kell tükröt tartanak egymás elé, máskor fórumként megismerkednek egymás készülő műveinek részleteivel. Így is segítik, támogatják egymást a kitűzött cél elérésében. 

A BlueCyg. Publishing bevallott célja, hogy akár a Book Insider tagjai közül is válasszon szerzőket, akiknek a művét kiadja, amennyiben az írásuk megfelel az elvárásoknak. 

Akit további részletek is érdekelnek, kérjük, hogy minden kötelezettség nélkül, írjon az alábbi e-mail címre:

Mi, a magunk részéről, nagy várakozással tekintünk a Book Insider kis közösségével közös munka elé, s hisszük, hogy idővel remek írások, talán még kész könyvek is kikerülnek majd ebből a könyves műhelyből.